

Capital Region Leadership Council Meeting

Thursday, March 21, 2024 2:00 – 4:00 pm via <u>Zoom</u>

2:00 – 2:05 pm 1. Welcome

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

2:05 – 2:15 pm 2. February Recap & Information

10 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

→ Action Item: Approval of Meeting Minutes

→ Action Item: Approval of United Way New Membership

2:15 - 2:30 pm 3. Leadership Council Activities

15 minutes Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

2:30 – 3:10 pm 4. We Prosper Together North Star

40 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:10 – 3:50 pm 5. Industry Clusters & Discussion

40 minutes Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:50 – 3:55 pm 6. Public Comments

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

3:55 – 4:00 pm 7. Next Steps, Questions & Closing

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision