

## **Capital Region Leadership Council Meeting Agenda**

Thursday, April 25, 2024, from 2:00 – 4:00 pm via **Zoom** 

2:00 – 2:05 pm 1. Welcome

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

2:05 – 2:20 pm 2. March Recap & Information

15 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

Overview of key March updates, Welcoming new Leadership Council Members, approving March Meeting minutes, and general We Prosper Together updates.

→ Action Item: Approval of March Meeting Minutes

2:20 – 2:30 pm 3. Leadership Council Activities

10 minutes Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

Approval of Amended Leadership Council Operating Procedures, timeline review, and

revisiting the We Prosper Together North Star.

→ Action Item: Approval of Amended Operating Procedures

2:30 – 2:40 pm 4. Catalyst Initiative Overview

10 minutes Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

Reviewing the Catalyst program; bridging planning to implementation for

regional economic change.

2:40 – 3:10 pm 5. Cost of Living Analysis + Breakout Sessions

30 minutes Chad Shearer, Cities GPS

Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:10 – 3:50 pm 6. Industry Clusters + Collective Conversation

40 minutes Chad Shearer, Cities GPS

Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:50 – 3:55 pm 7. Public Comments

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

3:55 – 4:00 pm 8. Next Steps, Questions & Closing

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision