

Capital Region Leadership Council Meeting

Thursday, February 15, 2024 2:00 – 4:00 pm via Zoom

2:00 – 2:05 pm 1. Welcome

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

2:05 – 2:10 pm 2. January Recap & Information

→ Action Item: Review Minutes

5 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision

2:10 – 2:20 pm 3. Meeting Outcomes, Guidelines & Rules of Engagement

10 minutes bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

2:20 - 2:30 pm 4. Leadership Council Activities Update

→ Action Item: Review Operating Procedures Ad-Hoc Committee

10 minutes Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

2:30 – 2:50 pm 5. Understanding Tradeable Industries

20 minutes Marek Gootman & Chad Shearer

2:50 – 3:00 pm 6. Breakout Group

10 minutes bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:00 – 3:20 pm 7. Deep Dive into Industry Clusters

20 minutes Marek Gootman & Chad Shearer

3:20 – 3:30 pm 8. Breakout Group

10 minutes bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:30 – 3:50 pm 9. Collective Conversation

20 minutes Richard Dana, Partner, Community Strong Strategies

bel Reyes, Executive Director, Innovation Bridge

3:50 - 4:00 pm 10. Next Steps, Questions & Closing

10 minutes Evan Schmidt, CEO, Valley Vision